Nye websider - Viktig informasjon

Postet av Telenor Bedriftsidrettslag Oslo den 22. Des 2017

Nå har vi endelig lansert nye websider, og her kommer det litt viktig informasjon.


Kontingent

Sammen med de nye nettsidene har vi også lansert en ny kontingentstruktur. Dette har vi gjort for å forenkle det å være medlem og forenkler administrasjonen for alle de som jobber frivillig i de mange gruppene vi har. Ny struktur er:

- Medlem av 1 gruppe = 300,- per år

- Medlem av 2 eller flere grupper = 500,- per år

Merk at det kan være noen egenandeler som tilkommer på trening/aktivitet/treningstøy.

Nytt er også at du betaler kontingenten med bankkort. Det tilkommer da et lite gebyr som kommer på toppen av kontingenten.


Struktur på nettsiden

Hver gruppe har sin egen side, og disse finder du enten helt øverst til venstre på siden eller i menyen "Grupper". Noen nyheter legges bare ut på gruppene, mens andre også legges ut på hovedsiden. I kalenderen finner du oversikt over alle aktiviteter.


Innmelding og innlogging

Du kan logge inn øverst til høyre for å se din profil og dine betalinger. Første gang bruker du bare linken "Glemt passord".
Profiltøybestilling 2017

Postet av Telenor Bedriftsidrettslag Oslo den 5. Sep 2017

Regler ved hver bestilling: Medlemmer som ikke tidligere har bestilt tøy, kan foreta bestilling. Sliteterm-regler: Dersom det er mer enn 3 år siden du fikk utlevert tøy og dette er utslitt, kan du også bestille. Det er vanligvis 1-2 bestillinger i året, vår og høst, det vil si at det åpnes for ny bestilling etter 3,5-4 år. Forutsetter at medlemskontingent er registrert innbetalt til aktuell(e) gruppe(r). Kasserer/leder i hver enkelt gruppe registrerer innbetaling manuelt basert på besøk i nettbank eller tilsvarende.

Les mer på hovedsiden for tøybestilling. Her finner dere link videre til bestillingssiden. Her må det logges inn på medlemsdata, for å kunne bestille.1 Kommentar